Vom demonstra lumii că România este o gazdă bună și un partener de cuvânt!

simbolul meuinima românească

E despre dragoste și despre dor, e despre emoție și speranță. E despre viață, încă din primele ei clipe.

E inima noastră, a românilor, a tuturor celor ce am văzut lumina zilei pe aceste meleaguri sfinte. E despre cum tresaltă vie când își simte chemarea în tradițiile noastre și în iubirea de țară.

E inima românească.

Am primit acest simbol în dar de la un om drag sufletului meu, o femeie care crede, ca și mine, că stă în puterea noastră să ne schimbăm soarta, să ne îngrijim familia și copiii, să ne construim, cu fiecare zi, viitorul. “Să nu ne uitați, doamnă! Ne încredem în dumneavoastră să nu ne uitați și să vă bateți pentru noi, că noi nu avem altă putere decât astea două mâini cu care muncim și cu care ne creștem copiii. Să aduceți oamenii laolaltă, că altfel n-avem viitor!”

Și i-am promis. Am promis că voi lupta pentru fiecare român, pentru toți cei uniți de credință, de tradițiile noastre autentice, de speranța într-o Românie care stă cu capul sus. Pentru toți cei ce simt românește și cei care cred în viitorul nostru acasă. Pentru toți românii care știu că merită și pot întotdeauna mai bine.

Pentru copii, pentru femei, pentru vârstnici. Pentru medici, pentru profesori, pentru antreprenori. Pentru toți cei ce dau României viață și o ajută să crească. Pentru fiecare român.

Cred într-un viitor mai bun pentru noi și ai noștri și cu această credință merg înainte. Voi câștiga aceste alegeri pentru ca nimeni să nu se mai îndoiască vreodată că aici e familia și e casa noastră. Și că fiecare bătaie în piepturile noastre e o bătaie a inimii României, care ne leagă și ne ține împreună.

află povestea mea → 10 principii →