Viorica Dăncilă

Voi fi un președinte de cuvânt și un președinte al faptelor, pentru toți românii!

Partidul Social Democrat

despre mine de ce candidez? un altfel de președinte
viziunea mea Programul meu prezidențial Primele 100 zile la Cotroceni Pactul pentru bunăstare Un viitor pentru România Împreună. în Europa Parteneriatul pentru șanse egale România la feminin Securitate prin prosperitate
mesajul meu pentru toți românii pentru femeipentru antreprenoripentru familiipentru pensionaripentru tineripentru militaripentru medicipentru profesoripersoane vulnerabileromânii din diaspora
inima românească

mesajul meu pentru
românii din diaspora

Știu că de multe ori căldura familiilor lipsește, acolo departe. Știu cât de greu este, pentru că am trăit și eu ani buni departe de țară. Pentru mine, personal, grija statului pentru românii din străinătate este o preocupare de suflet.

Avem o datorie față de românii care își doresc să se întoarcă în țară, care au nevoie de suport din partea statului pentru a reveni acasă. Dar și față de cei care, pur și simplu, ar dori ca instituțiile să meargă mai bine atunci când au nevoie de ele, și-ar dori să vadă tot mai multe schimbări în bine, la revenirea în țară.

Eu vă asigur că am luat un angajament ferm, din suflet, față de toți concetățenii mei: Nu lăsăm pe nimeni în urmă, nu uităm pe nimeni. Luptăm pentru fiecare român, oriunde s-ar afla.