Lupt pentru o societate în care nimeni nu este lăsat în urmă!

mesajul meu pentrufamiliile din România

Pe familie ne bazăm, la familie ne întoarcem, pentru familie luptăm.

Mi-am dorit dintotdeauna să am familia mea, de aceea m-am și căsătorit devreme și împreună cu soțul meu avem un băiat deja adult. Pentru mine, familia este oaza de liniște, sursa de energie pozitivă și determinarea de a merge mai departe, de a lupta pentru fiecare român. Îmi iubesc familia și noi, românii, avem acest sentiment de atașament special față de cei dragi.

Voi lupta pentru ca familiile din România să aibă mai multe șanse la o casă, mai multe șanse de a oferi copiilor ceea ce au nevoie, mai multe șanse de a se reuni cu cei plecați departe. Aici, acasă, în România este familia noastră.