Lupt pentru o societate în care nimeni nu este lăsat în urmă!

mesajul meu pentru
Profesori

Am un respect deosebit pentru dascăli. Am fost la catedră, am îndrumat tineri specialiști și știu cât de greu este, cât de mult suflet pune profesorul în munca sa de zi cu zi și, în același timp, cât de minunat este să faci această profesie. A fi cadru didactic este un privilegiu, o muncă la care trebuie să te adaptezi cu fiecare generație ce vine și este satisfacția că efortul tău va fi dus mai departe prin ceea ce fiecare elev va deveni.

Dorința mea este ca fiecare dascăl din România să aibă parte de tot respectul președintelui, guvernului și al fiecărui elev, deopotrivă. Pentru asta, voi lupta în toată activitatea mea.