Viorica Dăncilă

Voi fi președintele unei țări europene care-și respectă cetățenii și moștenirea!

Partidul Social Democrat

despre mine de ce candidez? un altfel de președinte
viziunea mea Programul meu prezidențial Primele 100 zile la Cotroceni Pactul pentru bunăstare Un viitor pentru România Împreună. în Europa Parteneriatul pentru șanse egale România la feminin Securitate prin prosperitate
mesajul meu pentru toți românii pentru femeipentru antreprenoripentru familiipentru pensionaripentru tineripentru militaripentru medicipentru profesoripersoane vulnerabileromânii din diaspora
inima românească

mesajul meu pentru Tinerii din România

Fiecare tânăr din România are dreptul la educație de calitate, la sprijin în debutul vieții de adult și susținere atunci când își întemeiază o familie. Noi toți ne bazăm pe energia și spiritul tinerilor, avem nevoie de viziunea lor aspra vieții, modernizării și progresului țării noastre.

Am mărit bursele pentru studenți, sprijinim tinerii antreprenori prin Programul Start-Up Nation și susținem familiile prin programul ”O familie, o casă”.

Voi lupta pentru ca niciun tânăr să nu sufere din cauza intenției partidelor de dreapta de a elimina beneficiile pe care le primesc cei aflați la început de drum.