Viorica Dăncilă

Vom demonstra lumii că România este o gazdă bună și un partener de cuvânt!

Partidul Social Democrat

despre mine de ce candidez? un altfel de președinte
viziunea mea Programul meu prezidențial Primele 100 zile la Cotroceni Pactul pentru bunăstare Un viitor pentru România Împreună. în Europa Parteneriatul pentru șanse egale România la feminin Securitate prin prosperitate
mesajul meu pentru toți românii pentru femeipentru antreprenoripentru familiipentru pensionaripentru tineripentru militaripentru medicipentru profesoripersoane vulnerabileromânii din diaspora
inima românească

Cred într-o Românie care prețuiește, mai presus de orice, grija față de fiecare român.

În care lupta de zi cu zi a fiecărei instituții este pentru a rezolva cele mai urgente probleme ale oamenilor, și nu aceea de a ieși din blocajele impuse de politicieni.

Cred în acea țară în care lupta fiecărui om politic de bună-credință și a fiecărui funcționar al statului este pentru aplicarea unei viziuni comune de dezvoltare.

Cred în România fără duble standarde față de diferite categorii sociale, în care tăierile de salarii și pensii și concedierile, ca soluție de regândire a bugetul statului, să nu mai aibă loc niciodată.

Cred în educație și servicii medicale de top. Cred în ordine și siguranță pentru fiecare român și cred într-o societate în care cinismul de a specula dramele oamenilor să fie taxat fără milă.

Cred că PSD este singurul partid, astăzi, care poate aduce toate aceste lucruri la lumină. Noi nu luptăm împotriva nimănui, ci luptăm pentru ca fiecărui român să îi fie mai bine aici, în țara lui!

Președintele Partidului Social Democrat (PSD) Candidatul PSD la Președinția României