Viorica Dăncilă

Voi fi un Președinte în care oamenii pot avea încredere!

Partidul Social Democrat

despre mine de ce candidez? un altfel de președinte
viziunea mea Programul meu prezidențial Primele 100 zile la Cotroceni Pactul pentru bunăstare Un viitor pentru România Împreună. în Europa Parteneriatul pentru șanse egale România la feminin Securitate prin prosperitate
mesajul meu pentru toți românii pentru femeipentru antreprenoripentru familiipentru pensionaripentru tineripentru militaripentru medicipentru profesoripersoane vulnerabileromânii din diaspora
inima românească

Parteneriatul Social pentruȘanse Egale

Voi ști să apăr siguranța copiilor României, să mă asigur că niciunul dintre cetățenii acestei țări nu este uitat sau discriminat, acum sau în viitor. Voi susține incluziunea socială reală: economică, culturală, socială.

Toți copiii, toți seniorii, toate familiile din România trebuie să beneficieze de șanse egale la bunăstare, dezvoltare, acces la educație, tratament și un trai mai bun.

Voi propune Guvernului și Parlamentului realizarea Parteneriatului Social pentru Șanse egale.

Cred în consens și colaborare între instituțiile statului, organizații neguvernamentale, implicarea Bisericii, dar și a donatorilor privați pentru a oferi un sprijin copiilor defavorizați, în special celor din mediul rural, familiilor monoparentale, cu nevoi speciale, persoanelor aflate în situații vulnerabile.