Voi fi un Președinte în care oamenii pot avea încredere!

Parteneriatul Social pentruȘanse Egale

Voi ști să apăr siguranța copiilor României, să mă asigur că niciunul dintre cetățenii acestei țări nu este uitat sau discriminat, acum sau în viitor. Voi susține incluziunea socială reală: economică, culturală, socială.

Toți copiii, toți seniorii, toate familiile din România trebuie să beneficieze de șanse egale la bunăstare, dezvoltare, acces la educație, tratament și un trai mai bun.

Voi propune Guvernului și Parlamentului realizarea Parteneriatului Social pentru Șanse egale.

Cred în consens și colaborare între instituțiile statului, organizații neguvernamentale, implicarea Bisericii, dar și a donatorilor privați pentru a oferi un sprijin copiilor defavorizați, în special celor din mediul rural, familiilor monoparentale, cu nevoi speciale, persoanelor aflate în situații vulnerabile.