Viorica Dăncilă

Voi fi președintele unei țări europene care-și respectă cetățenii și moștenirea!

Partidul Social Democrat

despre mine de ce candidez? un altfel de președinte
viziunea mea Programul meu prezidențial Primele 100 zile la Cotroceni Pactul pentru bunăstare Un viitor pentru România Împreună. în Europa Parteneriatul pentru șanse egale România la feminin Securitate prin prosperitate
mesajul meu pentru toți românii pentru femeipentru antreprenoripentru familiipentru pensionaripentru tineripentru militaripentru medicipentru profesoripersoane vulnerabileromânii din diaspora
inima românească

mesajul meu pentru femeile din România

Cred foarte mult în femei. Într-o casă, femeile gestionează principalele probleme, femeile luptă pentru familie, pentru părinți, pentru soț, pentru copiii lor.

Participarea egală a femeilor la viața politică, egalitatea de șanse între femei și bărbați sunt vitale pentru respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, pentru funcționarea democrației și a statului de drept.

Voi lupta pentru ca fiecare femeie din România să aibă șansa la o carieră, un venit la standarde egale cu ale bărbaților și timp pentru a-și crește copiii. Mă voi lupta cu fiecare bărbat de stat care nu înțelege încă faptul că femeia trebuie să nu mai fie jignită și o țintă permanentă pentru insulte. Femeile din România merită să fie tratate cu respect, demnitate și încredere.