Viorica Dăncilă

Voi fi un președinte de cuvânt și un președinte al faptelor, pentru toți românii!

Partidul Social Democrat

despre mine de ce candidez? un altfel de președinte
viziunea mea Programul meu prezidențial Primele 100 zile la Cotroceni Pactul pentru bunăstare Un viitor pentru România Împreună. în Europa Parteneriatul pentru șanse egale România la feminin Securitate prin prosperitate
mesajul meu pentru toți românii pentru femeipentru antreprenoripentru familiipentru pensionaripentru tineripentru militaripentru medicipentru profesoripersoane vulnerabileromânii din diaspora
inima românească

proiectulUn viitor pentru România

Președintele României este, înainte de toate, o instituție, o sumă a unor valori: Încredere, Viziune, Stabilitate și Respect. Mi-am asumat drumul către această demnitate știind că trebuie să dovedesc, în fața cetățenilor și a lui Dumnezeu, că înțeleg, onorez și apăr aceste valori.

Pentru mine, familia este baza de la care pleacă întreaga viziune pentru dezvoltarea României. Noi, românii, suntem dedicați și atașați celor dragi de acasă și ne raportăm, în tot ceea ce facem, la familiile noastre.

Programul „Un viitor pentru România” va fi dedicat încurajării creșterii natalității prin programe destinate atât tinerilor care vor să își întemeieze o familie, cât și celor care sunt deja părinți și au nevoie de sprijin pentru a-și crește copiii. De asemenea, în cadrul acestui program vom identifica soluții pentru a stopa declinul demografic, inclusiv prin reducerea migrației cetățenilor români peste hotare.