Voi fi un Președinte în care oamenii pot avea încredere!

mesajul meu
pentru medici

Un succes al guvernării PSD este triplarea salariilor medicilor din țara noastră. Nicio altă guvernare nu s-a luptat atât de mult ca a noastră, reușind să reducă migrația personalului medical.

Partidele de dreapta și-au propus o țintă meschină: vor ca salariile medicilor să ajungă la nivelul anului 2016, de trei ori mai mici decât azi.

Cu toate puterile, mă voi lupta ca medicii noștri, atât de apreciați peste hotare, să rămână acasă și să aibă grijă de cei în nevoie de aici, din România. Am avut grijă ca proiectele Guvernului să reflecte respectul cuvenit acestei profesii, să fie un sprijin pentru sacrificiul pe care medicii noștri îl fac în fiecare zi, luptând pentru viața fiecărui român.